Prijzen Dronevluchten

In principe is binnen de gestelde regels alles mogelijk bij ons. Wij maken luchtfoto’s en video. Wij kunnen met onze drones onder andere 360o-, ortho- en obliekfoto’s, agricultuur-, architectonische-, 2D- en 3D-modellen maken.

Ons starttarief  bedraagt 150 euro. Deze kosten zijn voor de vluchtvoorbereiding. Wij vliegen onder de regels zoals die gesteld zijn door de nationale luchtvaartautoriteiten. We zijn verplicht om een aantal documenten in te vullen, een flightbox te maken (grondig vooronderzoek doen naar de vlieglocaties en in kaart brengen van risico’s) en eventueel de vlucht aan te melden.

De vluchten kosten 80 euro per vlucht van 15 tot maximaal 20 minuten. We hanteren hierbij een maximum van in totaal 10 vluchten per dag. Hiervoor maken wij tijdens een vlucht een serie mooie luchtfoto’s of filmpjes. U kunt zelf op het scherm meekijken en zelf meebeslissen over het te verkrijgen beeldmateriaal. De luchtfoto’s en/of filmpjes worden u gratis aangeleverd middels “wetransfer” of voor 10 euro meerprijs op USB-stick in RAW formaat en/of JPG (minimaal 12 megapixels). Wij filmen in ultra-HD (4K) kwaliteit. U ontvang alle materiaal vrij van logo’s en vrij van rechten.

Indien u nabewerking van de beelden wenst (zoals 2D mapping, 3D modellen, Plant health etc) of andere IT-diensten, zijn de kosten 240 euro per uur. Bij grote projecten van boven de 200 uur is het tarief 200 euro per uur en boven de 400 uur 150 euro. In onderling overleg stellen we een offerte op maat voor u op.

Binnen de provincie Zeeland rekenen wij geen reiskosten. Buiten de provincie Zeeland zijn de reiskosten 0,19 euro per gereden kilometer.

Wij bevelen aan om rekening te houden met de weersomstandigheden: De mooiste beelden krijgt u uiteraard bij mooi weer. I.v.m. met de veiligheid vliegen wij niet bij regen en is de maximale windsnelheid die we hanteren bij onze vluchten 8 m/s.

Alle genoemde prijzen zijn vrijgesteld van BTW

Dit zijn onze algemene voorwaarden: algemene-voorwaarden